All-in pakket

U bent ondernemer en u wilt zich concentreren op de zaken waar u goed in bent? Administratiekantoor De Kamperfoelie neemt voor een vast maandbedrag alle administratieve en belastingzaken bij u uit handen. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! En die zekerheid is wel zo prettig.

De inhoud van ons all-in pakket:

√  Verwerken van uw administratie

U levert de facturen, kasboek en bankafschriften aan. Wij voeren alles in , direct op de juiste manier; wel zo efficiënt!

√  Opstellen en indienen aangifte btw

Op basis van de door u aangeleverde gegevens berekenen wij het bedrag dat aan btw betaald moet worden en dienen de aangifte in bij de Belastingdienst.

√  Opstellen jaarcijfers

1x per jaar stellen we de jaarcijfers op voor uw bedrijf. Met deze cijfers heeft u helder inzicht over het gehele boeljaar uw bedrijf. Met deze jaarrekening heeft u helder inzicht in het gehele boekjaar.

√  Proactieve instelling

Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt ingediend bij de belastingdienst. Indien nodig contacten wij je om te zorgen dat we alle gegevens tijdig in huis hebben.

√  Advies inwinnen

Als u vragen heeft over de administratie of belasting kunt u deze het gehele jaar door aan ons stellen. Dit hoort bij het all-in pakket. Dit kan per telefoon, mail of bij ons op kantoor in Oldenzaal.

√  Geen opzegtermijn

Als u bij ons een all-in overeenkomst hebt, is er geen opzegtermijn waar u aan vast zit. U kunt dus te allen tijde weg indien u dit wenst; aan ons de taak om u te overtuigen van onze dienstverlening en de uitdaging een relatie aan te gaan voor de lange termijn.